Informatie over onze kerkgemeenschap en andere vieringen https://www.protestantshuizen.nl/oosterlicht/
Ook kunt ons volgen op Facebook

Contact           oosterlichtkerk@gmail.com
Website          https://www.protestantshuizen.nl

Kerst juist in 2021!

Op zoek naar kerstsfeer in deze nare tijd. Beleef kerst in de kerk of online, voor jong en voor oud, om te luisteren en om te bekijken. De wijkgemeente Oosterlicht van de Protestantse gemeente Huizen wenst u gezegende kerstdagen en hoopt dat het u Licht brengt in deze donkere tijd.
We versieren de kerk voor Kerst als ieder ander jaar. Maar ons gloria klinkt anders. Minder vol. Kerst in het klein, het kan, het past bij de nederigheid van Gods komst in een klein kind. Ergens in een uithoek in een stal. We mogen hoop putten uit deze vredesmissie, de verzoening voor elk zoekend hart, tot ons gekomen in de persoon van Jezus, Gods kind, ja God zelf die komt wonen onder de mensen.
Daarbij zeggen of zingen wij thuis: Gloria in Excel cis Deo.

Viering bijwonen

Kerstnachtdienst vrijdag 24 december met ds. Richtsje Abma om 20.00 uur
Kerstgezinsviering 1e kerstdag met ds. Richtsje Abma en de Oosterlichtband om 10.00 uur
Viering in de kerk meebeleven is nu lastig doordat een beperkt aantal bezoekers mogelijk is. Online kunt u met beeld en geluid de viering in kerstsfeer vanuit de huiskamer meebeleven via kerkdienstgemist.nl.
Wanneer u het fijn vindt om naar de kerk te gaan kunt u contact opnemen met Arnold de Visser a.devisser@ziggo.nl 06 1259 8152.

Categorie├źn: Activiteit