Generation Praise speelt, zolang de coronamaatregelen van kracht zijn, vanuit de Nieuwe Kerk. Te zien en te horen via kerkdienstgemist.nl. Klik op de button hierboven.

De actuele agenda van de optredens zijn te vinden op:
www.generationpraise.nl

GP gaat ook in deze Christmas Special verder met het jaarthema “Keep the Faith”. Deze keer met een lichtstraal op “A  Promise”. Juist in deze tijd zijn de beloften uit de Bijbel over de aankondiging, komst en wederkomst van Jezus meer dan nodig. Misschien heeft de coronaperiode je extra actief op het geloof gericht. Maar misschien ben je juist meer passief met bijbel en geloof omgegaan; dan heb je waarheidsvinding nodig. De beloften zijn geen ‘fake en ook geen ‘conspiracy’: ze geven ons hoop, verwachting en perspectief. Daar zal ds. Ferdinand van den Bosch uitgebreid bij stilstaan. We lezen uit ede Bijbel en brengen natuurlijk mooie kerstliederen ten gehore. Het belooft weer een mooie dienst te worden. Een helder licht in deze donkere tijden. 

Voor vragen: Berthold J. Schaap sr.

Voorzitter
06 26578823
schaap.klein@planet.nl

Categorieën: Activiteit