Over Celebration Church Netherlands

Celebration Church Netherlands is een lokale kerkfamilie die bestaat uit mensen van meer dan dertig verschillende nationaliteiten die het zichtbaar maken van Gods Koninkrijk nastreven in Hilversum, Huizen en omgeving. Wereldwijd heeft Celebration Church locaties en familie in België, Frankrijk, Zimbabwe, Israël, de VS, Colombia en binnenkort in Zuid Afrika.

In 2005 verhuisden Celebration Church’s Netherlands’ Lead Pastors Sebastiaan en Eva naar Hilversum om de kerk te starten met zendeling vrienden uit de US. Binnen een jaar tijd hadden ze een team van ongeveer veertig mensen plus kinderen verzameld, en de kerk werd groots geopend in mei 2006. In 2015 opende Celebration Church Huizen haar deuren.

De kerk sloot zich aan bij de Celebration Church Family aan het eind van 2018, vanwege haar verlangen om deel uit te maken van een wereldwijde familie met een visie om de hele wereld te bereiken, onder leiderschap van Global Senior Pastors Stovall & Kerri Weems. Binnen de wereldwijde Celebration Church-familie vonden we een vergelijkbare passie voor Jezus, zijn woord, zijn familie en zijn missie. De kerk, die voorheen Thousand Hills heette, kreeg een naamswijziging naar Celebration Church in februari 2020.

We nodigen jullie uit om samen met ons een verschil te maken in onze omgeving, de regio en de wereld door deel uit te maken van onze warme kerkfamilie. Celebration Church is wat het nu is door mensen zoals jij – mensen die “ja” zeggen tegen Gods plan met hun leven.

Onze kerk is niet gebouwd op de talenten van een enkeling, maar op de dienstbaarheid en opofferingsbereidheid van velen. Het verhaal van Celebration Church is nog maar net begonnen en groeit verder. En het zou een grote eer voor ons zijn als jij daarin een rol speelt!

Categorieën: Activiteit