Thousand Hills

Christmas Family Service: born.com – zondagochtend 23 december 10.30 uur
Op zondag 23 december presenteert Thousand Hills een Family Service: the Christmas Delivery. Er komt een spannend pakketje bij het sorteercentrum. Voor wie zou het zijn en eigenlijk nog belangrijker: wie heeft het gestuu
rd? Kom het ontdekken tijdens de dienst op 23 december om 10.30 uur op onze locatie aan Ijsselmeerstraat 5a. We gaan er een feestje van maken, doe jij ook mee? Voor de kinderen onder de 4 jaar is er een eigen programma. Na afloop lekkers en warme chocomelk.

 

 

Christmas Delivery – zondagavond 23 december 19.30 uur
Ben jij ook druk met je ‘Christmas Deliveries’? Wist je dat er een hele speciale bezorging naar jou onderweg is? Het wordt gratis bij jou thuis bezorgd. Benieuwd wat het is? Kom naar één van onze kerstavonddiensten in Thousand Hills en ontdek het kostbare cadeau voor jou: zondag 23 december om 19.30 uur in Huizen op IJsselmeerstraat 5a.

Het Thousand Hills Gospel Choir is er ook bij en zingt tijdens deze kerstavonddiensten een aantal prachtige kerstliederen waarmee je helemaal in de kerststemming komt. De echte klassiekers als ook gave medleys komen voorbij.
Ook wordt er tijdens de dienst gesproken over vrede. Over welke vrede hebben we het met kerst? Waar zongen de engelen over? En wat betekent deze vrede anno 2018? Kom langs en hoor er alles over.

Beleef de kerst samen met ons! Je bent van harte welkom!

 

 

Categorieën: Activiteit