Kerst in de Kruiskerk

Huizen (be)Zingt Advent
Op zondag 9 december om 19.00 uur is Huizen (be)zingt Advent, met de Geestmer Zangers o.l.v. Kees Balder, sopraan Ann Robert, bariton Hans Dijkgraaf, trompettist Henk-Jan Drost en organist Dub de Vries. Ds. Kees van Velzen spreekt over het thema ‘Hij komt. Terug’. Toegang is vrij, er is wel een collecte.
Kerstavond
“God zoekt onderdak. Mag God bij jou?” Over die vraag gaat het op maandag 24 december om 20.00 uur. Solisten en musici uit eigen huis werken mee aan de samenkomst, en spreker is ds. Gert Oostermann. Na afloop is er voor iedereen die dat wil warme chocolademelk, glühwein en kerstbrood.
Kerstochtend
Op Kerstmorgen, dinsdag 25 december om 10.00 uur, vieren we de geboorte van Jezus. Centrale vraag is opnieuw: “God zoekt onderdak. Mag God bij jou?” Onze muziekgroep begeleidt de samenzang, samen met organist Bert Moll. Ds. Gert Oostermann is opnieuw de voorganger.
Kerstzang
Op woensdag 26 december om 10.00 uur verzorgt koor Deo Juvante de inmiddels traditionele kerstzang in de Kruiskerk. Het koor wordt geleid Kees van den Boogaard en ds. Koos Staat is de spreker.
Oudejaarsdag
Op oudejaarsavond komen we om 19.30 uur samen met broeders en zusters van de Goede Herder en Oosterlicht gemeenten. Dat doen we in de Goede Herderkerk. Spreker is ds. Gert Oostermann.

 

Categorieën: Activiteit