Vrijdag 14 december: 10.30 uur. 
Adventviering met heilig avondmaal, kleinschalig en intiem.
Voor wie de adventstijd lastig vindt, en voor wie niet op zondag naar de kerk wil of kan komen. Wilt u opgehaald worden? Graag een mail naar dsgeertje@gmail.com.

Zaterdag 15 december Christmas Carols Sing in
Op zaterdagmiddag 15 december is er een Christmas Carol Sing-in in de Goede Herderkerk in Huizen. De middag begint om 14.00 uur en eindigt om 17.00 uur, met een korte pauze halverwege de middag. Iedereen die houdt van Christmas Carols en van zingen is van harte welkom. De bekende en minder bekende Carols worden vierstemmig ingestudeerd en gezongen.
De middag staat onder leiding van Peter den Ouden, bekend musicus en dirigent. Peter den Ouden woont in Huizen, hij studeerde orgel, piano, koordirectie, kerkmuziek en schoolmuziek. Hij is werkzaam geweest als Cantor-organist en docent muziek, aan de Conservatoria van Hilversum en Amsterdam als docent methodiek/ didactiek en koordirectie en als coordinator van de opleiding Docent Muziek. Hij was en is een veelgevraagd gastdocent, dirigent, organist en jurylid in binnen-en buitenland. Op dit moment is Peter den Ouden nauw betrokken bij de muziekeducatie in Suriname en werkzaam als cantor- organist aan de Willibrordkerk in Nederhorst de Berg, organist in de dorpskerk in Blaricum en als free-lance musicus. De orgel- en pianobegeleiding wordt verzorgd door Joost Veerman. De toegang voor deze middag bedraagt 15 euro, inclusief bladmuziek. Dit kan ter plekke contant afgerekend worden. Aanmelden voor 10 december via dsgeertje@gmail.com, graag in de mail vermelden welke stemsoort je zingt.

Maandag 24 december, 22.00 uur kerstnachtdienst
voorganger: ds. Geertje de Vries
muzikale medewerking: klarinetkoor onder leiding van Corry Stoffelsma

Dinsdag 25 december, 10.00 uur Kerstviering
voorganger: ds. Geertje de Vries
muzikale medewerking: trompettisten en een pop-up zanggroep

Categorieën: Activiteit