18-12-2018: Kerstzang in de Oude Kerk

 

 

 

 

21-12-2018: Wie zoekt, die vindt! Kerstfakkelspeurtocht voor de kinderen van groep 3 t/m 8.
Vrijdag 21 december wordt vanuit Hervormd Huizen door de wijkgemeente Oude Kerk voor de 5e keer alweer een kerstactiviteit georganiseerd. De kinderen van groep 3 t/m 8 van de basisscholen zijn van harte welkom. De activiteit begint om 15.45 uur op het plein bij de Oude kerk. Eerst is er een leuke opdracht voor de kinderen en eten en drinken zij gezamenlijk iets. Vervolgens gaan de kinderen in groepjes door het dorp. De begeleiding loopt mee met fakkels en zo maken ze samen een tocht met onderweg wat  leuke spelletjes en opdrachten!

Vanwege het 5-jarig jubileum krijgen alle kinderen dit jaar ook een extra presentje! De organisatie benadrukt dat alle kinderen welkom zijn. Ook zij die niet bij een kerk horen willen zij een mooie kerstactiviteit aanbieden.
’s Avonds om 19.00 uur is er een afsluiting op het kerkplein van de Oude Kerk. Ook dit jaar verlenen de koperblazers van Princess Brass van muziekvereniging Prinses Irene hun medewerking aan het zingen op het kerkplein. Wijkpredikant ds. Van ’t Hof vertelt voor de kinderen het verhaal. Voor deze afsluiting worden ook alle dorpsbewoners uitgenodigd om samen met de kinderen in de open lucht een korte kerstviering te hebben.

De deelname aan de activiteiten is gratis. Voor de organisatie is het wel van belang om te weten hoeveel kinderen er komen. Daarom dienen de kinderen van groep 3 t/m 8 zich voor zaterdag 15 december aan te melden Joke van ’t Hof, tel: 035-5251348 of per mail:  jccvanthof@solcon.nl.
Het belooft natuurlijk weer een hele leuke middag en avond te worden! Dus zorg dat je erbij bent!

Categorieën: Activiteit